Welkom bij Miranda’s Beauty Re-Style

Graag nodig ik u uit in onze moderne / gezellige beauty salon en ontvang ik u graag met een kopje koffie of thee.

Het liefst werk ik op afspraak zodat ik alle tijd en aandacht voor u heb en u zo verzekerd bent van een plekje bij mij in de salon. Uiteraard mag u ook zonder afspraak altijd binnen lopen wanneer ik dan voldoende tijd heb help ik u graag en anders kunnen we een afspraak inplannen.

Ik ben een zeer ervaren KOC -Nederland gediplomeerd hairstylist. Door de vele cursussen, trainingen en shows die ik in de loop der jaren heb gevolgd en de verschillende salons waarin ik heb gewerkt, heb ik te maken gehad met veel verschillende producten en materialen maar ook met andere culturen. Hierdoor ben ik zeer vakbekwaam geworden en heb dan ook mijn eigen knip en werk techniek ontwikkeld. Ook hanteer ik buitenlandse technieken en kunnen mannen een authentieke scheerbehandeling laten doen zoals de barbier dat vroeger deed. Als stylist neem ik ruim de tijd voor u behandeling en stel ik altijd eerst een diagnose. Ik kijk bijv. naar uw haar en hoofdhuid, uw schedelvorming en gezichtsvorm etc. Daarna zal ik uw wensen bespreken en professioneel advies geven voor we gaan beginnen met de behandeling. Door deze manier van werken is er veel duidelijkheid voor u als klant maar ook voor mij als stylist, kwaliteit en persoonlijke aandacht vindt ik erg belangrijk. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en u als klant goed van dienst te kunnen zijn, blijf ik cursussen, trainingen en shows volgen en ga ik naar beurzen.

Tevens kunt u ook bij mij terecht voor andere beauty behandelingen zoals:
Visagie make-up voor bijv. een gala/glitter en glamour, dag/avond of een bruidsarrangement.

Nagelstyling met polygel dit zijn alle voordelen van Acryl en Gel in 1 of een Gellak etc.
Browstyling modelleren en /of verven van de wenkbrauwen.
Lashlift is het permanent krullen van de wimpers deze zullen dan ook geverfd worden voor het mooiste resultaat.

Ik werk met professionele hoogwaardige kwaliteits producten van de merken:
-Keune Haircosmetics voor in de kapsalon

-Bellapierre Cosmetics 100% minerale make-up

-Pink Gellac / Urban Nails voor in de nagel studio

-RefectoCil voor browstyling en lashlift

Ook alle materialen waar ik mee werk zijn ARBO- technisch goed gekeurd en de salon voldoet aan de ARBO eissen.

Volgens de regels beschik ik over een risico inventarisatie en evaluatie plan en ben ik in het bezit van een BHV-diploma ook is er een AED in de buurt.